SEXOLOGISKE RÅD

Sexologiske råd

Seksuelle utfordringer kan du møte på om du er singel eller i et forhold. Din seksuelle helse kan utvikles og styrkes ved å ta tak i vanskelige tema som f.eks. sexologiske problemstillinger, og du kan få hjelp til å kommunisere om dette. Som sexolog erfarer jeg at ofte sitter en på svaret selv, men av og til er det lettere å finne gode løsninger med en nøytral terapeut for eksempel en sexolog. Problemer er ofte sammensatte og kan skyldes mønster som er vanskelig å bryte. Kommunikasjonsproblemer, lystproblemer eller andre seksuelle problemstillinger er alle utfordringer som kan undergrave den seksuelle helse på en eller annen måte.

UANSETT HVEM DU ER!

Seksualitet og Samliv

Hva innebærer et godt samliv? Det finnes ingen fasit på dette. Mange drømmer om og ønsker et godt samliv. Hvordan få til dette når forelskelsen og den seksuelle spenningen har roet seg noe? Og hvordan holde ut med hverandre i både gode og dårligere dager? Kanskje trenger du/dere hjelp til å sortere tanker, hendelser og følelser. Få tilbake sexlysten, lysten til intimitet og lyst til å ha lyst! Dette kan bidra til utvikling både for deg selv og partner, samt være en investering videre for samlivet.

Våg å snakke om det, kanskje kan jeg som sexolog hjelpe deg med problemet ditt eller gi råd og veiledning på noe som er vanskelig?

Adresse
Havnegata 9, inngang 2

3. etg.
7010 Trondheim

Telefon

924 15 043

Mail

post@samlivshjelp.no